Тебе уже несколько раз пытались объяснить...
В основному ти, ага...

Давай так попробуем: те игры на которые ты ездишь (ты же знаешь на какие игры ездишь?) называются "хиппанками". Тоесть: ноу файтинг, ноу дринк, ноу гуд косплей, ноу мени пипл, ноу сенс.
Ти на диво багато знаєш про ігри на які Я їзджу. Тільки щось не те ти знаєш. Завдяки поясненню шановного Sc0rp//CRG я тепер маю поняття про те, що ти називаєш "хіпанками" і "хіпарями", і можу цілком впевнено твердити про те, що не маю до того ніякого відношення.
Розберем по пунктам:
"ноу файтинг" - хто це тобі сказав? Я займався айкідо, займаюся кендо, а також кендзюцу (планую податися на Каторі Синто-рю), тому фехтування теж входить в сферу моїх інтересів. Але я поки що більше зацікавлений саме в японському фехтуванні, а не в тому, щоб начепити каністру на голову і ганятися за ельфами зі стальним двуручем.
На японці теж була серйозна така різня між кланами Тойотомі і Токугава, однак наш клан - Тайра, хитрими політичними маневрами добився більше, ніж інші - силою зброї. Власне, я хотів сказати те, що навіть невміючи фехтувати, можна брати участь у рольових іграх - виходити небойовими ролями, або вибирати не файтерські ігри.
"ноу дринк" - якби ти уважно читав (але цим ти ніколи не відрізнявся), то таки би прочитав, що ігор з "сухим" законом не так багато. Але чи багато є інших групових активностей, котрі затягуються на декілька днів, де ніхто б зовсім не вживав алкоголю? У нас на японці, звісно, було саке (трохи справжнього, але в основному його заміняло біле вино), котрим пригощали офіційні делегаціїї кланів, можна було випити у "веселому кварталі", або ввечері біля вогнища, але було жорстке правило про те, що якби хтось серйозно напився, то він відправився би в "мертвятник" (смерть ігрового персонажа) до протверезіння, а у випадку серйозних інцидентів - і нафік з полігона. На щастя, таких інцидентів на жодній грі цих Майстрів ще не було.
ноу гуд косплей - брєд. На тих іграх, на котрі я їзджу, лєво одітих людей немає. Не хочу навіть коментувати.
ноу мени пипл - не так багато, як на стандартних ХІшках, але все ж вистачає. Більше 50 - це точно.
ноу сенс - якраз змісту і ролеплею в них на порядок більше, ніж в іграх на зразок "давайте заявимося гномами - вони всіх виносять".
Чисто файтерские бывают только турниры.
Брєд. Є багато файтерських ігор - ті ж Альбігойські війни, наприклад.
На любой игрушке присутствует определеное количество хиппанов. Они как дворняги, - на запах приходят и тусуются по периметру, а подойти боятся.
Амрас - ти недавно на бугурт без шлємака ходив, чи просто прикидаєшся?

Типичная хиппанская камерка
По ходу, таки да - ходив... і чим же тебе так приложили?...

Ну попробую еще так: вас, ролевиков никогда не державших в руках металлический меч.
Металевий меч в руках я тримав і не один раз. І що з того має випливати?.. Якщо ти хочеш провести паралель типу: "допуск стальної зброї на гру обов'язкова умова хорошої рольової гри", то я тут з тобою абсолютно не згоден.
Винегрет.
Другого я б на этой почве канешна начал чмырить, но не тебя.
Спробуй. Я ж можу і бокеном відлупцювати

PS З приводу Шаннарової книги: занятна історія про те, як з малолітніх бидло-гопо-наркоманів виростають дорослі бидло-гопо-наркомани. До рольового руху, не дивлячись на пафосну аннотацію, дана книга має тільки опосередковане відношення.